17 Kasım 2009 Salı

Ziraat Türkiye Kupası


Pazartesi günü çekilen yeni adıyla "Ziraat Türkiye Kupası" kuralarını kısaca değerlendirelim dedik...

Gruplar:

A GRUP

B GRUP

C GRUP

D GRUP

FENERBAHÇE

TRABZONSPOR A.Ş.

SİVASSPOR

BEŞİKTAŞ A.Ş.

ESKİŞEHİRSPOR

GALATASARAY A.Ş.

BURSASPOR

MANİSASPOR

ANTALYASPOR A.Ş.

MKE ANKARAGÜCÜ

DENİZLİSPOR

KASIMPAŞA

ALTAY

ORDUSPOR

GİRESUNSPOR

BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR

TOKATSPOR

DENİZLİ BELEDİYESPOR

TARSUS İDMAN Y.

KONYA ŞEKERSPOR


A Grubu: Bu grup belki de üç büyüklerden bir takımın en az zorlanacağı grup. Fenerbahçe'nin bu gruptan zorlanmadan 1. olarak çıkacağını düşünüyorum. Yalnız 2. kim olur orası büyük merak konusu çünkü 2.lik oynayacak 3 tane aday var, bunlar da tahmin edeceğiniz üzere Eskişehir, Antalya ve de Altay, ancak fikstürlere de bakarsak tecrübesiyle ve de kadrosuyla Eskişehir bu gruptan 2. olarak çıkar.
B Grubu: Bu grup için fazla yorum yapmaya gerek yok. Galatasaray 1, Trabzon 2. olarak gruptan çıkar.
C Grubu: Bu grubun bankosu Bursaspor. 1. olarak bu gruptan çıkacaklarını düşünüyorum. 2.lik mücadelesi de Denizlispor-Sivasspor maçı sonucuna bakar. Maçın Denizli'de olması tabi Horozlar için avantaj.
D Grubu: Gruptan Beşiktaş 1. olarak çıkar ancak 4-0 yapabileceğini hiç zannetmiyorum. 2.lik mücadelesi de yine A Grubunda olduğu gibi 3 takım arasında geçer. Manisaspor, İstanbul B.B. ve Kasımpaşa bu ligin iyi top oynayan takımlarından. Özellikle Kasımpaşa'nın şu an ligde bulunduğu durumu hiç haketmediğini düşünüyorum. Güzel maçlar seyredeceğiz bu grupta.

2 yorum:

  1. bence B grubunda Ankaragücü Trabzon'u zorlayabilir.. eğer şu içinde bulundukları saçma çıkmazlardan kurtulurlarsa tabi

    YanıtlaSil
  2. Elif..Değindiğin gibi bu saçma çıkmazlardan en azından sezon ortasına kadar kurtulacaklarını hiç düşünmüyorum. Zaten açıkçası kurtulmalarına da gönlüm hiç el vermiyor..

    YanıtlaSil