19 Kasım 2009 Perşembe

Tanjevic Go Home !


Bu akşam oynanan maçta Fenerbahçe, Abdi İpekçi'de Karşıyakaya yenilmiş. Okuldaydım maçı izleyemedim ama istatistiklerden anlaşılan Tanjevic müthiş (!) rotasyonunu devreye sokmuş ve maçı vermişiz. Bahane, Greer sakatlanmış çıkmış, guardsız oynamışız. E bu takımı sen kurmadın mı Tanjevic. Takımın bir tane akılda kalan, bilinen hücum seti yok. Savunma zaman zaman sert olsada hala bir EL takımı savunması yok. Uzunları hakkıyla besleme yok. Avrupa'nın en iyi şutorlerinden Giricek üzerinden oynanan bir oyun yok. Kameralardan çok net gözüken, takımda sevgi, oynama aşkı yok. E o zaman sen hala neden oradasın Tanjevic. Bu takım EL'de gayet rahat TOP 8 oynar, ligi de Efesle birlikte süpürür. Bu kadar basit 2kere2 4. 3 yıldır Tanjevic'in yaptırmadığı hareketli 4 numara (Örneğin Morris, Enes) ve bir yedek guard ile bu takım uçar gider. Tabi başında Tanjevic olmazsa.

Bilen bilir normalde bu tarz düşünmem, düşünsem de görevde olduğu sürece desteklerim; ama artık yeter resmen gına geldi. Bu kadar yatırım, bütçe, salon yani bu takım Tanjevic'e emanet edilecekse bundan sonra yazık. Yönetim göreve!

1 yorum:

  1. tamamen katılıyorum Ali, zaten futboldaki gibi de değil, olası bir koç değişikliği takımın hem havasını değiştirecektir, hem de yıldızlar daha da yıldızlaşacaktır 3-4 hafta içerisinde. Ancak yine değindiğin gibi bu takımın sağlam bir 4 numaraya ihtiyacı var. Rotasyon denilen hayatımda bu denlisini görmediğim bu sistemde, Gordan'a verilen kısıtlı süre bir oyuncuyu nasıl bir takıma faydalı bir şekilde katabilir merak ediyorum. Fenerbahçe son 4 sezon içerisinde yakalayabilceği başarıları malesef Tanjevic nedeniyle yaşamayamadı bu bir gerçek. Demek istediğim kıssadan hisse Tanjevic'e her ne olursa olsun yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edip yolları ayırmak..

    YanıtlaSil