22 Kasım 2009 Pazar

New Orleans & Ersan & New Jersey


NBA'de sezona 9 maçla devam edildi dün gece. Maç skorları için nba.com'u ziyaret edebilirsiniz. Ben sadece kendimce gecenin en çok dikkat çeken ikilisinden bahsetmek istiyorum. 2 galibiyeti mucize olur dediğim New Orleans mucizenin de ötesine geçmeye başladı. Phoenix'ten sonra ligin en formda ekiplerinden Atlanta'yı da yenmişler dün gece. Belki de sorun gerçekten Scott'taydı. Chris Paul'un da hala sakat olduğunu hatırlatalım. Atlanta'da oyunun başında Bibby'nin sakatlanıp çıkmasının mağlubiyette payı büyüktür. Hornets'ta çaylak oyuncular Darren Collison (22s 11a 2r) ve Marcus Thornton (21s 3r) takımlarını sırtlamışlar. Peja'da 5 üçlük isabetle onlara en büyük desteği vermiş. Atlanta'da ise Crawford ve Willams iyi oynamışlar.


Ersan Bucks'ın deplasmanda Memphis'i 103-98 yendiği maçta oyuna ilk beşte başlayıp maçı 12s 13r 3a ile tamamlamış. 33 dakika süre alarak bu istatistikleri yakalamış ve artık kendini takıma iyice kabul ettirmiş olmalı. Umarım daha iyi performanslarını da görürüz. Bu arada Jennings'de NBA macerasına hızlı girişine aynen devam ediyor. En yakın zamanda bir Bucks maçı izlemek istiyorum.

Son olarak New Jersey kendi sahasında Knicks'e yenilerek 0-13 oldu. Tamam sakatları çoktu kabul ama ne olursa olsun NBA takımısın. 1 maç bile alamaz mı bir takım. Umarım sakatlar dönünce toparlarlar. Gerçi bu sezon onlar için bitti ama en azından içleriden seneye takımı kimlerin üzerine kuracaklarına iyi karar verirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder