15 Kasım 2009 Pazar

Avrupa'da İlk Tur Baraj Maçları



Bir önceki postta Ali zaten maçlar hakkındaki yorumlamaları yapmış o yüzden ben de kısaca gecenin sonuçlarından bahsedeceğim.
Rusya-Slovenya play-off eşleşmesinin ilk maçında, galip ayrılan taraf 2-1'le Rusya olmuş. Rusya'nın daha rahat galip gelmesi beklenen maç, son dakikada Slovenya'nın baskısının ardından yenen golle Rusya'yı biraz olsun strese soktu ancak turu atlayamamalarının çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.
Yunanistan-Ukrayna maçından ise gol sesi çıkmadı. Ali'nin de belirttiği gibi 2 takımın girdiği pozisyon sayısı 3-4. O da Shevchenko'nun frikiğini falan sayarsak. Bu eşleşmeden kim çıkar hiç belli olmaz ama tabi ki saha avantajından dolayı Ukrayna şu an önde duruyor.
Portekiz-Bosna&Hersek 1-0'lık Portekiz galibiyetiyle tamamlandı. Yine Bosna&Hersek'in daha bir takım görüntüsü çizdiği maçta aslına Portekiz beklenen sonuca imza attı, ama yine de Bosna'da oynanacak ikinci maç sonunda turu atlayanın kim olacağı belli olmaz, şansları eşit görüyorum. Tabi Bosna gollü bir mağlubiyet olsaydı ibre onlara dönmüş olacaktı.
İrlanda-Fransa mücadelesi de Anelka'nın attığı golle 1-0 tamamlandı. Her ne kadar İrlanda'nın daha çok net pozisyonu gözükse de dengeli maçta, Chelsea'de de formunu koruyan Anelka galibiyeti ve büyük ihtimalle de 2010 Güney Amerika vizesini Fransa'ya getirdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder