14 Kasım 2009 Cumartesi

Denver - Atlanta - Evans



NBAde dün gece şampiyonluğun iki adayı Lakers ve Boston oynadıkları maçları kaybettiler. Lakers Denver deplasmanında, Bostan ise kendi sahasında Atlantaya farklı skorlarla yenildi. Lakers mağlubiyeti bekleniyordu zaten ya Phoenix ya Denver deplasmanında. İlkinden çıksalarda ertesi gün o yorgunlukla Denver'a direnemediler. Boston bence daha süpriz bir sonuç oldu. Tabiki Atlanta dinamik, genç ve çok iyi hücum eden bir takım ama The Garden'da Boston'u sadece zorlarlar diye düşünüyordum hakikaten helal olsun. Bu sene NBA son yılların en çekişmeli ve her sonuca açık sezonu oluyor.

Diğer maçlarda Toronto Clippers (kesinlikle lanetli bir takımlar), Orlando New Jersey'i (New Jerseyde Harris, Yi ve Lee yoktu), Utah Philly'i, Warriors New York'u, Dallas Minnesota'yı, Portland New Orleans'ı, Sacromento da Houston'ı, mağlup etmiş.

Son olarak bir parafrafta Tyreke Evans'a açmamak olmaz sanırım. Jennings ile birlikte sezonun en çok dikkat çeken çaylağı. Dün gece yine istatistik kağıdının her hanesini doldurmuş (20s 4a 6r). Sezon ortalamalarıda bir çaylağa göre gayet iyi, hemde Sacramento gibi bir takımda ( 16s 4a 4r). Böyle devam ederse yılın çaylağı oylamasında favoriler arasında olacaktır. Bende kendisni takibimi sürdürmeye devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder