3 Mayıs 2010 Pazartesi

Fenerbahçe Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı: 2-0

TSL'in 32. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile yaptığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın gollerini Alex ve Özer atarken, sarı-lacivertli ekip bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Ligde kalesinde gol görmeme serisini 8 maça çıkaran Fenerbahçe, maçın başından sonuna kadar istekli, arzulu olan taraftı. Pres yapan, mücadele eden, yardımlaşan, gol pozisyonuna giren Sarı Kanaryalar, şampiyonluk için ne kadar istekli olduklarını da bir kez daha göstermiş oldular.
Bu maç dahil son 6 maçla beraber aslında sadece futbolcular değil, takımıyla, yönetimiyle, taraftarıyla tüm camianın bu şampiyonluğu ne kadar çok istediği açıkça görülüyor. Eskişehir maçının ilk yarısında coşan Fenerbahçeli futbolculardı, ikinci yarısında coşan tarafsa 12 numaraydı. Hatta hayatımda gördüğüm en ateşli taraftardı. Maçlara gittiğimde genelde gözüm sahada olur ama tezahüratlara destek olurum, ancak bu maçta bırakın sahaya bakmayı, kafamı çevirmedim bile yeşil sahaya. İnanılmaz bir ses ve inanılmaz bir şovdu. Maç öncesinde yapılan koreografi çalışması ise, futbol dünyasında gördüğüm en etkileyici çalışmalardan biriydi, hatta tek kelimeyle süperdi, görülmeye değerdi.
Cumartesi gecesi ise tek eksik değişen stad dj'inin performansıydı. Stadın eski dj'i kadar coşturamadı, gerektiği yerlerde gerektiği müdaheleleri yapamadı, ama tabiki o gecenin güzelliğini hiçbir şey bozamazdı, bozamadı da.
Ligin bitimine 2 hafta kala en azından 2.liği garantileyen Fenerbahçe, Ankara'da karşılaşacağı Ankaragücü ve Kadıköy'de karşılaşacağı Trabzonspor maçları ile ligin şampiyonluk düğümünü çözecek.


*HDTD*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder