24 Aralık 2009 Perşembe

Fenerbahçe İçin Mutlu Gün 3/3

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Altay'ı ağırladı Fenerbahçe ilk olarak. Maç hakkında uzun yazı yazacak kadar takip etmedim maçı ancak Özer'in performansından bahsetmemek olmaz. Özellikle Alex'in yerinde oynadığı dakikalarda mükemmeldi. Gerçekten Alex gittikten sonra onun yerinde rahatlıkla oynayabileceğinin sinyallerini verdi. 2 golle de süsledi performansını. Sanıyorum bundan sonra vermez o da formayı. Abdülkadir'in geçte olsa oyuna girmesi de sevindirdi beni. Daum'un kafasında olduğuna dair bir göstergedir bu benim için. Umarım Tokatspor maçında daha çok süre alır. Rahat bir maç oldu ve 2009'u 3 kulvarda da lider bitirdi Fenerbahçe.

Bayan voleybolunda Türkiye Kupası ilk maçında ezeli rakip Galatasarayla karşılaştı Sarı Melekler. Zorlanmış (!) Fenerbahçe Acıbadem 0-3 kazandığı maçta. Her sette yaklaşık 20 sayı alabilmiş Galatasaray. Lütfen kimse rakibi küçümsediğimi sanmasın. Daha önce bahsetmiştim, Fenerbahçe Acıbadem'in Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak amacıyla kadrosunu kurduğunu. Bu ligdeki bütün takımlardan en az 3 gömlek üstünler. Tebrik etmek lazım yinede ve tabiki her seferinde ısrarla teşekkür etmek lazım bu takıma sponsor olan Mehmet Ali Aydınlar'a.

Günün son maçında ise, eksik olmasın Tanjevic sayesinde, üvey evlat muamelesi gören Fenerbahçe Ülker, Ömer Aşık, Greer, Mirsad gibi sakat oyuncuları olmasına rağmen Ankarada Türk Telekom'u yendi. Mücadelesine hayran kalmamak elde değil takımın gerçekten. Mrsic'in 39 yaşında olduğuna inanası gelmiyor insanın. Semih çok etkili oldu bugün ve tabiki Giricek. Sazı eline aldı ve maçın sonlarında orkestra şefi gibi yönetti takımı. O form tutarsa Tanjevic'e rağmen şampiyonluğun en büyük adayı olur Fenerbahçe Ülker.

Güzel bitti gün Fenerbahçe için. 3 maçı da sonuna kadar hakederek kazanmanın gururuyla rahat uyur tüm Fenerbahçeliler bu gece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder