3 Aralık 2009 Perşembe

146 & 8 & Mesaj


Dün gecenin en önemli iki sayısı olabilir 146 ve 8. Bunu dışında Ohio'dan mesaj var. Uzun uzun bütün maçları yazmaktansa bundan sonra en azından kısa kısa önemli olanlardan bahsedicem. Bütün sonuçlar için www.nba.com'a tıklayabilirsiniz.

Toronto dün Atlanta deplasmanında 146 sayı yedi. Helal olsun demek lazım aslında. Hani Phoenix yese yada Knicks yese kısmen daha normal karşılanabilir. Yada onlar yeselse en az bir 130 sayı da atmış olurlar. Yok ama Toronto öyle değil. Maçı izledim ve görülen o ki geçen seneki lanet tekrar geri gelmiş. İyi başladılar ama sanki takımda kimse basketbol oynamak istemiyor gibi. Bu kadar ruhsuz ve isteksiz olunamaz. Maça konsantrasyon sıfır. Bir pozisyonda içeri penetre eden Calderon pota altında Bosh'a çarptı. Sözün bittiği yer oldu buda. Son olarak Zaza Pachulia en son pota altında bounce pass deniyordu. Buda Toronto için sözle birlikte play-offların bittiği yere doğru gider.

Nets Dallas'a yenildi dün gece kendi sahasında. Eski maçlara göre daha fazla direnç koymuşlar ama normal sonuç çıkmıs. 0-18 ile rekoru kırdılar. Şimdi sırada yeni bir rekor var onlar için. Daha önce Philedelphia'nın yaptığı 9-73. Yani sadece 9 galibiyet ile NBA tarihinin en galibiyet yüzdesini yakalamak. Prestijli rekor. Lets Go Nets!

İki şampiyonluk adayından Cleveland kendi sahasında Phoenix'i farklı yenmiş, mesajı vermiş : Şimdi gidin çalışıp tekrar gelin. Umarım bu play-offlar açısından iyi bir mesaj olur Suns'a da geçmiş yıllarda yaşadıkları hayalkırıklıklarını bu sene yaşamazlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder