28 Aralık 2009 Pazartesi

Dallas Mavericks - Baron Davis - Rajon Rondo

Dün gece oynanan NBA maçlarında iki maç dışında kesin favoriler rahat kazandı. Toronto kendi sahasında Detrot'i, Miami Indiana'yi, Cleveland Houston'ı, San Antonio ise deplasmanda New York Knicks'i rahat geçti. Bunlar herkes tarafından beklenen skorlardı. Belki Toroto maçı ortadaydı ama saha avantajı ile favori Torontoydu yine de.

Gecenin maçında Dallas'ın deplasmanda Denver'ı yenmiş. Batı'da play-offlarda karşılaşabilecek, şu anda yarış halinde iki takımın birbirlerinin güçlerini ölçmesi için iyi bir fırsat olabilirdi bu maç. Ancak Billups'ın sakatlığıdan dolayı bu maçın sonucu bence yanıltıcı. Denver'ın en önemli 3 parçasından biri Billups. O olmadan bu maçı değerlendirmek kesinlikle anlamsız. Yine de Dallas açısından moral arttıracak bir maç olmuş.

Son olaran Baron Davis... Clippers sahasında Boston'u son salise basketiyle devirirken o basketin sahibi. Hakikaten inanılmaz bir basket tam olarak son salise basketi. Maçta da mükkemmel oynamışlar zaten Kaman ile. Maçın sonları çok çekişmeli geçmiş. 2 saniye kala 2 faul atışı kaçıran Rajon Rondo için ise gece kabusa dönüşmüştür sanırım. Üşenmeyip maçın özetini izlemenizi tavsiye ederim. Baron Davis'in vidyonun başındaki ilk alley-oop pası da enfes bu arada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder