1 Ekim 2009 Perşembe

Face Off



''Oysa bu çirkin saldırı, başkanımızın şahsında, 106 yıllık Beşiktaş Kulübü'nün saygınlığı hiç kimse tarafından tartışılamayacak olan başkanlık makamına yapılmıştır. Bunları yapanların Beşiktaşlı olduklarına asla inanmıyor, çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, büyük Beşiktaş camiasının bu kişileri içinde barındırmayacaklarına olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunuyoruz.''

Bu yazı nasıl bir ruh hali ile yayınlandı acaba? Bu cümleleri yazarken hala kendilerinin haklı olduğunu ve bu yapılanların yalnış olduğunu mu düşünüyorlardı? Hiç kınıyorum, yapılanlar ayıp edebiyatına giremeyeceğim. Son derece haklıydı bu tepkiler. Hatta çok geç bile kalındı bence. Beşiktaş taraftarı, hiç bir özelliği olmayan, başkanlık vasıflarından hiç birini bünyesinde barındırmayan bir adama daha tahammül edemezdi zaten. Birinin Yıldırım Demirören'e Beşiktaş'ın onun oyun bahçesi olmadığını, artık başkan olarak değil de taraftar olarak Beşiktaş'a katkıda bulunması gerektiğini söylemesi lazım. Ama yönetimde de bunu söyleyecebilecek bir tane bile babayiğit yoktu. Sanırım yumurta ona bazı şeyleri anlatmıştır.

Bu yazıyı bu tepkiyi gösteren taraftara değil de başkana yazmak daha mantıklı aslında. Beşiktaş'ı bu hale sokan bir adamın bir dakika daha kulüp bünyesinde barındırılmaması gerekiyor. Bu camia Yıldırım Demirören'in varlığını bir dakika daha kaldıramayacak hale gelmiştir. 2 gündür eleştiriyorum Beşiktaş'ı ama neler düzelir, neler değişir kimse bilemez. Bu hafta sonunda oynanacak Denizlispor maçı artık daha önem kazandı. Bu maçın skoruna göre kimileri giyotine gider, kimileri zindana hepimiz göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder