8 Ekim 2009 Perşembe

Aborjin FC İyi Yolda



Yıldız kampında oynadığı maçlarla iyi yolda olduğunun sinyallerini veren ve rakiplerini farklı skorlarla yenerek adeta gövde gösterisi yapan Aborjin FC, dün ilk resmi maçında deplasmanda Barış Durgun'ların takımıyla karşılaştı. MESA stadında oynanan maç inanılmaz bir çekişmeye ve mücadeleye sahne oldu.

Maça temkinli ve organize başlayan taraf Aborjin FC oldu. Kalede Altuğ, defansta Ali-Gönenç-Altay, orta sahada Ateş, forvette de Barış-Doğuş ikilisiyle başlayan Aborjin FC, güçlü rakibi karşısında daha maçın ilk saniyelerinde pozisyonlar bulmaya başladı. Yeni transfer Gönenç'in takıma bi anda uyum sağlaması, sanki 40 yıllık Aborjinmiş gibi mücadele etmesi büyük takdir topladı. Defansta sakat olmalarına rağmen Ali ve Altay da büyük mücadele örneği göstererek defansta mükemmel bir üçlü yarattılar. Orta sahada Ateş'in rakibi karşılamaları ve zamanında müdaheleleri ile rakibe kontra atak şansı vermeyen takımımız, ilerde ise yeni transfer Doğuş'un kondisyon eksikliğinden dolayı sıkıntı çekti. Barış, çok pozisyonlara girmesine rağmen şutları rakip kaleciden döndü ve adeta gol atamayan ama mücadele eden Nobre'yi akıllara getirdi.

Yeni transfer Gönenç yerinde müdaheleleri ve attığı iki golle yıldızlaşırken taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.Rakiplerinden böyle bir direnç beklemeyen Barış Durgun'un takımı ise takım olmaktan çok uzak bir görüntü çizdi ve sadece yıldız oyuncuları ile sonuca gitti. Maçın son saniyelerinden yenen gol, takımın moralini bozsa da gelecek içinçok iyi mesajlar verdi ve ne kadar AMANSIZ olduklarını gösterdiler.

Aborjin FC:Altuğ(***),Ali(***)Gönenç(****),Altay(***),Ateş(***),
Barış(***),Doğuş(**)

3 yorum:

  1. başarıya olan açlığımız bize bu mücadele hırsını veriyor.. oynadıkça üzgüvenimiz artıyor ve rakip tanımıyoruz artık. ufak tefek eksisklikleri giderip 3. amatör kümeye hazırlanmak düşüncesi içersindeyiz. iyi pas yapıyoruz yılmıyoruz yıldırıyoruz.. bizimmm içinnnn saldır ankara saldır ankara laylaylaraaaa

    YanıtlaSil
  2. ankara takımlarını karıştırmayalım kalplerimiz kırılmasın

    YanıtlaSil
  3. urfa takımımıyız ankara/çankaya blader yarası olan gocunur.. hayırdır kin dolmuşun ztn dariusla resmiz var die bilemiorm

    YanıtlaSil