5 Ekim 2009 Pazartesi

Yıldız Kampı Tam Gaz Devam Ediyor



Aborjin FC bu sene çok can yakacak gibi gözüküyor. Bu akşam oynanan maçta Aborjin FC, rakibi karşısında 13-5 gibi farklı bir skor elde etti. Maçta,köklü İngiliz kulübü Cadbury'den transfer edilen Altuğ ve master tezini bitirip de gelen Can da forma giyerken arkadaşlarıyla olan uyum sorunu gözlerden kaçmadı.Maça, kalede Altuğ, defansta Efe-Altay-Ateş, ileri uçta ise Ali-Barış-Can ile başlayan takımımız, maçın başında bulduğu gollerle rahatladıktan sonra top çevirerek ve ayağa pas yaparak rakibine üstünlük sağladı. Takım olarak kendini fazla yormayan oyuncuların akıllarının haftaiçi yapılacak olan Barış Durgun maçında oldukları belirtildi.





Maçtan sonra ise oyuncuları tatlı bir süpriz bekliyordu. İngilizlerin "Sir" lakaplı ünlü futbolcusu Darius Vassell'de Yıldız Kampını ziyaret edip maçı izledi ve maç sonu oyuncularla tanıştı. Altay'ın performansını çok beğenen ve yanındakilere 'Kim bu çocuk?' diye soran Vassell, maç bitiminde bizzat gelip Altay'la tanıştı. Tekniğinden çok etkilendiğini söyleyen "Sir", bir gün sana karşı oynamak isterim dedi.Tecrübeli kaleci Altuğ ise yanına gelen Vassell'i tersledi ve bu ırkçı hareketleri takım arkadaşlarından tepki aldı.

Aborjin FC:Altuğ(**),Altay(**),Efe(***),Ateş(**),Barış(**),
Can(**),Ali(**)

1 yorum:

  1. eski dostum sağolsun kırmadı beni.. hazırlık kampımızı ziyaret etti. teşekkürü bir borç biliyorum kendisine ve her zaman aramızda görmekten gurur duyacağımızı belirtmek istiyorum. bir maçıda fazla yıpranmadan başarılı bir şekilde tamamladık. daha ciddi rakiplerle oynayarak gerçek gücümüzü ortaya koymak istiyoruz takımda arkadaşlık ve motivaasyon üst seviyede. ilgilere de sponsor arayışı içinde olduğumuzu bildiriz.

    YanıtlaSil