14 Şubat 2010 Pazar

21. Hafta

Beşiktaş'ın rakipleri bilindiği üzere 1 hafta dinlenerek maça çıkıyorlar. Haftalar ilerledikçe bu dinlenme arası Beşiktaş'ın karşısına daha diri rakipler çıkartacaktır. Dün Antep'te örneğini gördüğümüz gibi.
Anadolu takımları ortalama 60 dakika civarında fiziksel olarak tükeniyorlar ve bu dakikadan sonra özellikle Beşiktaş gibi zor gol yapan takımlar karşısında maçın kalanını yerde yatarak taç atmayarak ve sürekli oyunu durdurarak geçiriyorlar. Fakat dün Gaziantepspor hiç bu tarz işlere bulaşmadan saygı duyulacak bir galibiyet aldı. Ligin en az gol yiyen ekibine yakışmicak pozisyon hatalarını değerlendirerek 2 gol buldular ve bu sadece girilen pozisyonların 1/5 idi.
Beşiktaş'a gelicek olursak 70. dakikada maça tutunma fırsatını Nobre futbolun içinde olmayan bir vuruşla auta yolladı. Aslında auta giden top değildi o an Nobre kendini auta attı. Yüksek sözleşme bedelinin verdiği dezavantajla önümüzdeki sezon için pekte şansı yok gibi duruyor.
Alışık olduğumuz gibi umursamaz bir tavırla Mustafa Denizli pazartesi akşamını beklemek gerektiğini söyledi. İlginçtir ki Denizlispor süpriz yaparak Kayserispor'un puan kayıbına neden oldu.
Sanırım derbiden sonra Denizli geçtiğimiz sezonda olduğu gibi hedef haftayı söyler ve bizde defalarca başarılı olduğu bu tarz tahminlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekleriz. Kişisel fikrim bu sefer başarılı bir tahminde bulunamayacağı yönünde çünkü dün pekte sağlıklı görünmüyordu. Geçirdiği operasyonun etkilerini atlatamamış. Dilerim eski sağlığına kısa sürede kavuşur.


** Ne bir heves, ne bir tutku.. Anlatılmaz bir sevgi bu.. **

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder