23 Mart 2010 Salı

Hiç Akıllanmayacak mı Bu Taraftar?

Alex'in veliahtı olan görülen, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve de becerilerini oynadığı her karşılaşmada gözler önüne seren Fenerbahçe'li futbolcu Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçından önce bazı taraftarlar tarafından yuhalanmış. Maçı izlememe rağmen böyle bir şeye şahit olmadım, iyi ki de şahit olmamışım diyorum şimdi kendi kendime. Sakatlıklarla boğuşan, hem omzundaki yırtık nedeniyle ameliyat olması gereken hem de ayağındaki platinleri aldırması gereken Özer, tüm bu aksiliklere rağmen mücadele etmeye çalışıyor ilk 11'de görev alıyor, sonra da taraftar yuhalıyor. Nasıl bu iştir bu kardeşim? Kadroda bir sürü sakat oyuncu varken, adam kendini feda ederken taraftar yuhalıyor, nasıl bir kafadır bu? Gerçi geçmişe baktığımızda kimleri yuhalamadı ki bu taraftar: Alex, Semih ve daha niceleri. Ancak takıma geldiği ilk sezonunda sakatlıklar yaşayıp bir türlü maç kondisyonunu oturtamayan bir futbolcuyu yuhalamanın anlamı nedir? Bu genç adamı kazanmaya çalışacağımıza onu yerin dibine sokmak nedir? Sarı-lacivertli bir kısım taraftar pek de seviyor rakip taraftarların futbolcularını yüceltip bizimkileri yerden yere vurmayı. Bu kafa, bu zihniyet oldukça varsın takım olmasın şampiyon. Şampiyonluk sevincini haketmeyen bir sürü taraftar var bu camiada. Bugün yuhalanan Özer, yarın şampiyon olursak "Aslanım Özer", "Koçum Özer" nidalarıyla karşılanacaktır malesef. Rahmetli Fenerbahçeli gazeteci yazar İslam Çupi'nin "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte adı konamaz." sözlerinden anlam çıkaramayan bir sürü taraftar var malesef. Son olaraksa Özer'in kendi resmi sitesi. www.ozer20.com'dan taraftara verdiği mesajsa şöyle:
Herkese güzel bir hafta dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Fenerbahçemizin büyük taraftarına bir mesaj olarak algılanmasını istediğim birkaç konuyu paylaşmak istiyorum.
Yaşadığım ağır sakatlıklardan sonra kulübüme ne kadar çok faydalı olmak istediğimi, sağlığım ile ilgili aldığım kararlarda her zaman önceliği, kulübümün menfaatlerine göre verdiğimi bilmenizi isterim.
Sakatlıklardan dolayı takımdan ayrı kaldığım dönemlerde en büyük desteği taraftarlarımızdan aldım. Ancak Gaziantepspor maçı öncesinde malesef tribünlerden, nedenini anlamadığım bir şekilde tepki aldığımı hissediyorum.
Sakatlığımla ilgili olarak yapılan son kontrollerde doktorum tarafından %100 ameliyat olmam söylenmesine ve omuzumda yırtık olmasına rağmen futbol oynama arzum ve takımımızın bulunduğu şu durumlarda yalnız bırakmamak için elimden geleni yaparak takıma faydalı olmak için çabalıyorum. Buna rağmen tepki gördüğümü hissetmek beni oldukça üzer.
Sakatlığıma rağmen son nefesine kadar sahada kaldığım sürece mücadele etmeye hazırım. Tek bir arzum kalan zamanlarda hem bana, hem de tüm takım arkadaşlarıma destek vermenizdir. Unutmayın ki arkamızdaki en büyük itici güç, siz büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Şampiyonlukta sizlerin vermiş olduğu destek ve bizlerin göstereceği mücadele ile gelecektir.
Galatasaray maçı normal bir maçtan öte, galip gelirsek şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı aşacağımız karşılaşma. Bu nedenle mutlaka kazanmak istiyoruz. Gol atarak gerçek Fenerbahçe`li olmayı çok isterim.
Saygılarımla

Özer Hurmacı

Haberin direk linki: http://www.ozer20.com/h1.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder