5 Ocak 2010 Salı

Kısa Kısa Transferler



Inter,kendi altyapısından çıkma Goran Pandev'i Lazio'dan transfer etti. Bilindiği gibi,Pandev Lazio başkanı ile sözleşme konusunda ters düşmüştü ve sene başından beri de kadro dışıydı. Bu sene sonunda da sözleşmesi bitiyordu. Hem Lazio hem de Inter için iyi oldu. Eto'o Afrika Kupasındayken Pandev-Milito ikilisinin performansı merak konusu olacak.



Roberto Carlos,Corinthians ile sözleşme imzalamış. Gidince de Fenerbahçe kulubü hakkında konuşmayı ihmal etmemiş. Beni sıradan oyuncu gibi gördüler,seks skandalı olaylarında hiç birimize sahip çıkmadılar diye de sıralamış şikayetlerini.



Atletico Madrid kiraladı,bugün geldi gelecek derken Juventus çark etti. Christian Molinaro Stuttgart'a kiralandı sezon sonuna kadar. Atletico da bunun üzerine yeni hedefini Tiago olarak belirlemiş.



Liverpool'da Riise'nin gidişi sonrası transfer edilen ancak Fabio Aurelio ve Insua'nın arkasında bekleyen Andrea Dossena Napoli'ye 5 milyon euro karşılığında transfer oldu. Dünya kupası yaklaştıkça artık çoğu İtalyan oyuncular ilk 11'de oynayabilecekleri kulüplere yönelmeye başladılar.



Son transfer haberi de Katar'dan geldi. Bir zamanlar geleceğin yeteneklerinden gösterilen ve herkesin merakla beklediği Daniel Carvalho Rusya macerasından sonra şimdi de kendini Katar'da göstermek için çabalayacak. O da Avrupa'da tutunamayan vatandaşları gibi oraya transfer oldu. Ancak bu transferi 26 yaşındayken yapması benim açımdan üzüntü verici. Sonu belli hikaye gibi aslında. Orada da bir süre oynayıp tekrar ülkesinin yolunu tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder