16 Ocak 2010 Cumartesi

Beklenen Gün Gecikmeli Olsa da Geldi

Süre olarak başarı ortalamasını Beşiktaş'ta aşan Mustafa Denizli kendisiyle özdeşleşmiş "başarılı bir sezonun ardından yaşanan büyük çöküş"ü bugün oynanan Z.T.K. grup maçıyla iyice gün yüzüne çıktı. Daha öncede başında bulunduğu kulüplerde yanlış kadro seçimi sürekli rotasyona gitmesi ve bazı oyuncuları ısrarla oynatmasıyla eleştirilen Denizli benzer eleştirilere bu sezonda maruz kalıcak gibi görünüyor. Sahada kendi sahip olduğu kulüpte oynar gibi gezinen ve duran toplar dışında oyuna hiçbir katkısı olmayan Tello sürekli şans bulurken 8 milyon euroluk tabata tv ekranlarına sadece saha kenarında ısınırken görüntü verebiliyor.

Beşiktaş'ın en önemli özelliği olarak takım oyunu oynaması konuşuluyordu. Şimdi ise maç oynanırken futbolcuların suratında memnuniyetsiz ve isteksiz bi ifade var. Bir döneme damga vuran 'neşter' kelimesi tekrar gündeme gelmeli galiba. Kadroda sürekli şans bulan ama bal yapmayan arılar dinlendirilmeli ve kulübe maddi açıdan yük katan futbolculardan aldıkları ücretin karşılığı istenmeli. 2 milyon euro kazanan Nobre bu sezon ki tek golünü Bursaspor'a atarken, 1.5 milyon euro kazanan Rüştü her kritik virajda sakattı. 'Kaptan' Delgado ise anlamsız bir kapris içinde ya da bizim bilmediğimiz bir yönetimsel engel var.

Tüm Beşiktaşlılara sezonun geri kalan kısmı için sabır diliyorum. Çünkü Denizli komik bahaneler arkasına sığınmaya başladı. Maç sonunda yaptığı açıklamada takımın hastalığına teşhisi henüz net koymadıklarını buna rağmen yarın sabahtan itibaren çalışmalara başlicaklarını belirti. Sayın Denizli devre arası bitti!

Hep kötü durumdan bahsettim. Güzel bir haberle yazımı bitiriyorum. Holosko'nun kontratını 3 yıl daha uzatmış olması son zamanlarda gelişen nadir olumlu olayların sanırım başında geliyor.

** Ne bir heves, ne bir tutku.. Anlatılmaz bir sevgi bu.. **

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder